Products from

Geissehof Bäretswil

Crepe/Pancake maker, Dairy, Dairy sheep farmer, Pig farmer, Bäretswil
Andrea Pfenninger-zemp
Andrea Pfenninger-zemp started Geissehof Bäretswil in 2003. Their farm is located in Bäretswil, Zürich.

Their farm

Address
Wetzikerstrasse 26
8344 Bäretswil
2003
Established in
2
full-time employees

Geissehof Bäretswil's professions and practices

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Ziegenmilch

All the main ingredients I use are produced by myself

I use handmade ingredients, My ingredients come from conventional sources

Secondary ingredients

Lab, Salz, Gewürze

The secondary ingredients I use are produced by myself, My ingredients come from a non-EU supplier

My ingredients come from conventional sources, I use local products (-150 km)

Other ingredients

Gewürze für Frischkäse

I produce the ingredients myself, My other ingredients come from a local farmer, My ingredients come from a national supplier

I use handmade ingredients, My ingredients come from conventional sources

Comments

Nicht BIO, aber so naturnah wie möglich, lautet meine Devise. Dies gilt für die Grundfuttergewinnung wie auch die Haltung/Hege der Tiere und die Zutaten für unsere feinen Geisskäse. Nach Möglichkeit verwende ich nur Zutaten vom eigenen Hof, wo nötig kaufe ich auf benachbarten Betrieben zu. Eine Ausnahme bilden das Lab+Kulturen (CH), das Salz (CH) und die Gewürze für die Frischkäsezubereitungen.

This information has been declared by the Producer.